Она што го видел на одделот за неврологија го шокирало .

Кога влегол во една од канцелариите , веднаш до болничката соба , затекнал една од медицинските сестри среде секс со непознат маж.

Сестрата претходно успеала да го внесе мажот на одделението без да видат колегите и пациентите .
Во моментот кога влегол директорот со него биле и неговите соработници , па сестрата од срам избегала , а мажот се покрил со ќебе.

Подоцна на безбедносните камери можело да се види под колкав стрес бил мажот , бидејќи се облекувал додека трчал по ходниците , потоа се симнал по скалите се до подрумот , без да ја види излезната врата од болницата .

Медицинската сестра , на 40 годишна возраст , била мажена и по инцидентот што се случил пред пет дена, зела боледување .
Директорот и подготвува отказно решение.

Датум на објава: четврток, 10 август 2017 во 20:38
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 20:39

коментари

остави коментар