Како што јави националната агенција , пожарот се приближува до првите куќи .

Во гаснењето се вклучени 15 возила ,а пожарот , што избил во индустриската област , се гаси и со хеликоптери .

На пожарникарите им се приклучи и месното население , кое помага силниот ветар да не го разгори пожарот кон нивните куќи.

Датум на објава: четврток, 10 август 2017 во 19:51
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 20:05

коментари

остави коментар