Стотици супер автомобили можат да се забележат низ улиците на Лондон. Август е месецот кога автомобилите се транспортираат од Саудиска Арабија или од Кувајт во Лондон за да можат богатите да се пофалат.

Но граѓаните на Лондон не се многу среќни поради новите богати соседи. Поради присуството на супер автомобилите, улиците на Лондон не се повеќе безбедни. стотици граѓани секојдневно пријавуваат пребрзо возење низ улиците.

Датум на објава: четврток, 03 август 2017 во 08:53
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар