Претставата „Гига Мега Бајка" е во режија на Хана Миленковска, а во неа играат актерите Бојан Кирковски, Симона Спировска, Мартин Јорданоски и Мики Анцевски.

Десеттото јубилејно издание на фестивалот „Македонско културно лето“ во Пустец, Албанија се одржа од 26 ти до 31 ви јули.

Датум на објава: вторник, 01 август 2017 во 21:43
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар