Во Холандија живее од својата шеста година, а со моделинг почнала да се занимава од шеснаесет години.

Иако во својата прва работа е доста успешна, таа истакнува дека моделингот не е и е приоритет.

Босанската убавица Нермина Мекиќ завршила Правен факултет.

Покрај моделингот, Нермина се занимава и со танц и пеење, а зборува три странски јазици, англиски, германски и холандски.

Датум на објава: вторник, 01 август 2017 во 12:50
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар