Во видеото погледнете  што се случува кога еден уметник виртуоз со моторна пила ќе направи кога ќе најде едно обично дебело стебло. 

Датум на објава: недела, 30 јули 2017 во 13:59
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар