Обвинителот Наум Пановски посочи дека бара највисоки казни за обвинетите за тероризам, што во случајов би значело доживотен затвор.
Повеќе за ова од јавувањето на Михаела Димовска.

Што наведе обвинителството во завршните зборови.

Целиот извештај погледнете го во видеото.


Датум на објава: четврток, 20 јули 2017 во 15:21
Михаела Димовска
Обновено во: 15:29

коментари

остави коментар