СЈО останува на барањата за притвор на сите обвинети лица, а тие пак бараат да им се укинат мерките на претпазливост.

Датум на објава: понеделник, 17 јули 2017 во 15:11
Михаела Димовска
Обновено во: 15:32

коментари

остави коментар