На изборот Пупоска ја претставуваше Македонија како член на Националниот сојуз на глуви и наглуви.

- Светот на тишината  ја препозна македонската убавина. Марија Пупоска од Струга како претставничка на  Македонија ја крунисаа како прва придружничка  на  MISS DEAF WORLD 2017, која со својата скромност и убавина  ги освои  срцата на годишниот избор од светски рамки, наведува Националниот сојуз на глуви и наглуви на Македонија. /МИА

Датум на објава: понеделник, 17 јули 2017 во 14:29
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 14:33

коментари

остави коментар