Кармен неочекувано се најде во друштво на убави спасители на плажа . Но, меѓу нив имаше и еден нејзин колега од серијата на „Чувари на плажа“. Станува збор за Зек Ефрон но направен ов восок.

Фигурата од восок на ѕвездата на славната серија е подготвена за музејот на „Мадам Тисо. 

Датум на објава: петок, 14 јули 2017 во 17:29
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 09:39

коментари

остави коментар