Иста одлука се  очекува и за останатите учесници во инцидентот.

Собирањето на докази не би требало да трае долго, бидејќи секој ден се појавуваат нови видео-записи од настанот.

Официјалниот извештај е дека 22-годишниот американец Хендресон, починал поради ударите кои ги добил во главата, што предизвикало крварење во мозокот.

Според сведоци на настанот, тепачката настанала поради банална причина. 

Датум на објава: четврток, 13 јули 2017 во 15:30
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 19:43

коментари

остави коментар