Школата е во организација на Македонската академија на науки и уметности и Американската амбасада во Македонија. 

На предавањата ќе  учествуваат повеќе еминентни предавачи од земјава и странство, меѓу кои амбасадорот на САД, Џес Бејли.


Датум на објава: понеделник, 19 јуни 2017 во 15:03
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:13

коментари

остави коментар