Градоначалникот , Ивица Коневски изјави дека општината издвоила средства од својот буџет за овој меѓународен фестивал, кој ќе се одржи по четврти пат, со цел да го збогати културниот живот во општината и да ги развесели и разведри на граѓаните.Датум на објава: четврток, 15 јуни 2017 во 15:01
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:02

коментари

остави коментар