- Ќе разговараме и понатаму за учество на Беса во влада која ќе биде реформска. Во овој дел за нас се многу важни принципите на составувањето на идната влада, уште работиме на договорањето на тие принципи кои ќе бидат гарант дека идната влада ќе биде реформска и ќе работи во интерес на граѓаните, а не како досегашната, рече Касами.

Лидерот на Беса додаде дека кога ќе има нешто поконкретно во доближувањето на ставовите со СДСМ ќе ја информираат јавноста.

Датум на објава: понеделник, 22 мај 2017 во 22:51
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар