- Напнатоста која таа слика ја предизвика не е за добро на владата и затоа побарав да бидам разрешен од должноста, им рекол денеска на новинарите заменикот министер за регионален развој Павел Тенев.

Медиумите компромитирачката фотографија ја нашле на неговиот Фејсбук профил.

- Јас воопшто не ја делам таа филозофија, рекол Тенев и додал дека неговиот поздрав бил „гест на исмејување“.

коментари

остави коментар