Репортерот бен Браун бил во сред интервју за манифестот на лабуристичката партија кога во кадарот влегла една русокоса девојка. Расположената девојка „од шега“ застанала меѓу репортерот Бен и политичкиот уредник на ББЦ Норман Смит, поради што репортерот не прекинувајќи го разговорот се обидел да ја турне надвор од кадарот. 

Секако , на  гледачите  кои го гледале интервјуто највпечатливо им било само едно, за што веднаш започнале да коментираат на социјалните мрежи, како репортерот ја турка русокосата девојка „фаќајќи“ ја за градите.

-Ладно ја фати за градите, беше најчестиот коментар. 

Датум на објава: среда, 17 мај 2017 во 10:07
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:21

коментари

остави коментар