Таа ги откажала своите мајски концерти во САД поради болеста, што и паднало навистина тешко поради тоа што секогаш била професионална и одговорна кон своите обврски.

Уште еден момент ја прави состојбата на Оливија уште потешка - таа е неверојатно загрижена за својата ќерка Клои Латанци, која боледуваше од анорексија и зависност од дрога. Само што ќе помисли дека ја вратила на прав пат, Клои ќе направи нов испад - велат блиските на Оливија.

More worries? In addition to her health battle, the source also alleged that the Australian star fears about her daughter Chloe Lattanzi's 'wayward' behaviour

Клои неодамна на социјалните мрежи се потпишала како „вештерка која пие Ред Бул“ што многу ја загрижило нејзината мајка.

- Само што Оливија ќе помисли дека Клои се вратила на правиот пат, таа ќе почне со некоја бизарна работа. Тоа на Оливија и создава стрес и допонителни здравствени проблеми - велат извори за таблоидите.

Датум на објава: понеделник, 15 мај 2017 во 13:44
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар