Освен стартот на "Ноќен менаџер" како исклучително атрактивна програма, од понеделник 15-ти мај, во 23 часот, и познатиот Огњен Амиџиќ, станува дел од програмата на Канал 5. Најдоброто, најоткаченото, најопуштено и најатрактивно ток шоу во регионот, стартува на Канал 5! AMI G SHOW - од понеделник во 23:00!

Датум на објава: петок, 12 мај 2017 во 13:36
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 13:48

коментари

остави коментар