Во онлајн урбаниот речник, „slim thick“ значи: 


- Девојка со дефинирани бедра, изразен задник, и рамен стомак. Таквите девојки се послаби од „девојките со облини“ но и тие се сметаат за девојки со облини. Она што ги дефинира „slim thick“ девојките се нивните поголеми бедра во комбинација со добро изделкана фигура. Може да имаат помали облини од класичните девојки чија фигура е како песочен часовник.


Image result for slim thick girls definitionImage result for slim thick girls definition

Значи, бујни гради, буен задник, но рамен стомак.


Прва асоцијација за новиот тренд се сестрите Кардашијан, а особено Ким. 


Related image


И се додека се работи за природен изглед, тоа е во ред.

Бидејќи полнетиот задник преку пластична операција - изгледа непријатно!

Image result for slim thick girls definition


Датум на објава: четврток, 11 мај 2017 во 15:34
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 10:58

коментари

остави коментар