На фотографијата треба да се пронајде змија. Сите се обидуваат да ја пронајдат змијата, но ретко кој успева во тоа. Решението може да го погледнете на сликата во галеријата. 

Датум на објава: среда, 10 мај 2017 во 17:48
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар