Во интервју за магазинот „ES“ таа вели дека постојано размислува за желбата да стане мајка.

- Постојано мислам на тоа како би било да имам деца. Но, како што се развива науката, мислам дека тоа ќе можам да го реализирам кога ќе посакам.

На прашањето дали повеќе би сакала да роди дете отколку да посвои, таа одговори: Можеби, можеби!

Но, инсистира да не го подига детето сама. Вели дека тоа мора да има татковска фигура во животот, и дека тоа е многу важно.Датум на објава: вторник, 09 мај 2017 во 14:01
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар