Пратеникот на СДСМ, Љупчо Николовски од говорницата обвини блокадата на Собранието се користи за да се скрие криминалот.

Од ВМРО ДПМНЕ велат дебата не е попуста, граѓаните мора да добијат одговори што е договорено и прифатено од т.н Тиранска платформа.

На содржината од платформата во својот говор се задржа и Драган Данев.

Седницата продолжува и попладне, а за говор остануваат пријавени 41 пратеник.


Датум на објава: петок, 21 април 2017 во 14:54
Јулијана Николовска
Обновено во: 14:57

коментари

остави коментар