Целосно е блокиран и евакуиран овој дел од Скопје поради опасност од катастрофа.

Плинската станица е во непосредна близина на пожарот.

На оваа тема во вестите на Канал 5 Мирјана Трпчевска разговараше со командантот на протипожарните екипа Скопје, Ѕвонко Томевски.

Целиот разговор погледнете го во видеото.

Датум на објава: петок, 21 април 2017 во 13:54
Мирјана Трпческа
Обновено во: 14:49

коментари

остави коментар