Библиотеката ќе биде од особено значење за учениците и студентите.

Располага со 5200 наслови, над 2000 магазини како и монографии од меѓународни и домашни автори.


Датум на објава: среда, 19 април 2017 во 14:25
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:22

коментари

остави коментар