Таа признала дека води борба со депресијата и анксиозноста.

- Многу размислувам за животот и проблемите. Токму поради тоа и ми се случува сето ова, признала познатата глумица.

Хеди раскажала дека депресијата ја доживува како ѕверка против која треба да се бори, да се ослободи од неа и да ја прати назад во дивината.

- Навистина е потребно да се работи на себе, рекла таа.

коментари

остави коментар