Медлин Вестерхаут „девојката од лифтот“ работи како „домаќинка“ на ВИП гостите кои престојуваат во „Кулата на Трамп“ и секогаш е во кадарот на фотографите. 

Датум на објава: недела, 16 април 2017 во 13:59
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар