Имено кога едниот од нив се нашол во проблем ,другиот како вистински другар веднаш по помогнал , а сето тоа е забележано со фотоапарат кој ги забележа овие неверојатни моменти.

Полжавот наиде на дупка , неговиот другар веднаш му помогна да ја помине препреката. 

Датум на објава: среда, 12 април 2017 во 19:34
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:30

коментари

остави коментар