Интересот е огромен, но филм најверојатно нема да има.

Лиза Кудроу, која ја играше улогата на смешната Фиби Буфе, вели дека не само што актерите денеска имаат многу ангажмани и не можат да се усогласат со време, туку и дека не гледа каква приказна би требало да раскаже тој филм.

Related image
- Секогаш кога ме прашуваат дали ќе има филм велам - нема да има, и добивам негативни реакции. Но каква приказна би раскажал тој филм?- вели Кудроу.

Bad guest! Joined on the sofa by Taken star Jennifer Beals, Lisa added: 'That's bad behaviour, I say'

- Она што најмногу ни се допаѓаше во шоуто е што сите беа на 20 и нешто години, и самите беа едно семејство. Сега сите имаат свои семејства, и што ќе гледаме? - вели 53 годишната Кудроу во едно американско шоу.

Датум на објава: вторник, 11 април 2017 во 16:57
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 18:39

коментари

остави коментар