Светот се шокираше кога пред неколку години Роналдо му откри на светот дека станал татко. Името на мајката на неговиот син остана до денеска тајна. Иако сите се прашуваат која е мистериозната дама, се пишува овие денови дека Роналдо молчењето го платил.

Сурогат мајката наводно добила 12 милиони евра за да го донесе во тишина на свет наследникот на Роналдо. Иако има девојка се шушка во последно време дека по истио принцип тој ќе добие и близнаци.

Исто така би требало да ги роди сурогат мајка која наводно живее во Сан Диего, и на која Роналдо за породувањето и дискрецијата ќе и плати 17 милиони евра.

Иако Роналдо има девојка и мошне интересен љубовен шивот, кога се во прашање неговите наследници тој одбира самостојно да ги добие и да ги израсне своите деца.коментари

остави коментар