Вкупната заработка е неверојатни 100 милиони долари!

Таблоидите пишуваа дека кога снимката се појавила во јавноста Ким негирала и велела дека девојката на снимката е некоја друга, но во 2007-та се договорила со компанијата „Vivid“ и им ја продала својата снимка за 5 милиони.

Датум на објава: петок, 07 април 2017 во 20:03
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар