- Мислам дека многу луѓе вака го гледаат. Јас само се обидувам да го изразам она што е, верувам, во главите на многумина овие денови, вели авторката на билбордот, уметницата Карен Фиорито, пренесе локалната телевизија КПНИкс.

Фиорито истакнува дека најмногу ја загрижува „идејата за диктаторство каде нештата одат во одреден правец“.

Меѓутоа, кога малку подобро ќе се погледнат облаците во облик на нуклеарна печурка, се гледаат лица на кловнови, додека на реверот на Трамп ѕирка руското знаме.


коментари

остави коментар