Досега се издадени 114 композиции од кои 85 вокални изведби а 29 инструментални композиции на народни песни и ора од нашето богато нематеријално културно творештво и вредно духовно наследство.

Датум на објава: четврток, 16 март 2017 во 14:51
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 14:55

коментари

остави коментар