Но, што доколку снема струја, а банкарите имаат големи количини на пари за пребројување, а редот на шалтерот е голем?

Кинезите се усовршиле за рачно броење пари, а како тоа изгледа погледнете во видеото.

Датум на објава: четврток, 16 март 2017 во 11:43
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар