Инцидентот се случил шпанската енклава Цеута која се наоѓа во северна Африка.

Двете деца за малку ќе биле задушени поради тоа што немале возддух.

Едно од децата било сместено под седиштето на автомобилот а другото дете било сместено во шал таблата.

Човекот кој го управувал автомобилот веднаш бил уапсен а децата биле превземени од социјалната служба.

Датум на објава: вторник, 14 март 2017 во 21:57
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар