Целта на шоуто е да се слави улогата на кучето како најдобар пријател на човекот и да се покажат неговите извонредни способности.

Секоја година се појавуваат кучиња со сопственици кои воодушевуваат, а оваа година тоа беа Луси Имбергер и нејзиното куче Дерил.

Маршираа на бината, а потоа Дерил ги покажа своите вештини.

Датум на објава: вторник, 14 март 2017 во 12:13
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар