Александар е натпреварувачот од Русија кој успеа да ги шокира, згрози и одушеви сите членови на жирито.

Неговиот талент е голтач на мечеви.

Можеби е нешто веќе видено.

Но, талентот на Александар е неверојатен, тој не само што ги голта мечевите, туку со нив во устата, скока, прави салто....

Датум на објава: понеделник, 13 март 2017 во 22:51
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 11:59

коментари

остави коментар