Умешноста да се создаде илузија е толку важна во филмската индустрија, што за оваа категорија се доделуваат оскари.

Денес за филмските трикови задолжени се цели тимови, опремени со најсовремена технологија и високи буџети.

А некогаш?

Погледнете како тоа се правело во времето на филмските легенди како Чарли Чаплин.

Датум на објава: недела, 12 март 2017 во 16:20
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар