Сепак, поголема популарност стекнуваат оние кои нема да го исполнат непишаното правило.

На еден неодамна одигран натпревар, еден млад пар стана популарен на социјалните мрежи после своите реакции.

Имено, кога камерите ги зумираа, момчето не го интересираше да го исполни непишаното правило.

Бидејќи девојката не сакаше да ја пропушти приликата на големиот екран, бакна друго момче кое седеше до неа.

Откако тоа го направи, нејзиното момче стана и си отиде.

Еве како тоа изгледаше.

Датум на објава: недела, 12 март 2017 во 16:07
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар