Калин е добитничка на наградата „Најчитан автор за 2016 година“ што се доделува на манифестацијата „Ден на читателот“ во Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“, за делото „Бездомникот со златен часовник“.

Дело на младата авторка е и „Ловци на светулки“. /МИА

Датум на објава: недела, 12 март 2017 во 10:25
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар