Вечер на валцерите и гламурот, атрактивни танцови точки и вечерни балски тоалети.

Како и секоја година, и оваа година манифестацијата има хуманитарен карактер.Собраните средства ќе бидат донирани на Здружението на граѓани за третман на лицата со аутизам, АДХД и Аспергеров синдром „Во мојот свет“. 

Повеќе од разговорот на Михаела Димовска со Влатко Павлески од танцовиот клуб „Прима данца“.


Датум на објава: петок, 10 март 2017 во 18:41
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 19:26

коментари

остави коментар