Родена на 18 јуни во градот Чернигов, каде завршила студии по економија, сега живее во Киев и студира психологија на магистерски студии.

Убавата Викторија уште во детството започнала да се занимава со спорт, да тренира активно фимнастика и танц, а со 17 години започнала да работи како модел. Хоби и е сликањето и пишувањето поезија, за кое добила и награда во својот град. Сака да чита и да изразува креативност низ нешто ново и поинакво.

Како свои предности ги истакнува отвореноста, љубезноста, толерантноста и одговорноста.

Датум на објава: петок, 10 март 2017 во 11:41
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 18:42

коментари

остави коментар