Амал и Џорџ очекуваат близнаци кои ќе се родат летово. 

Амал ужива во бременсота и засега не се откажува од високите и тенки потпетици.

Денеска се упати кон ОН во елегантен црн костум со високи потпетици.

Pretty: Her raven-coloured locks were worn down flowing over her shoulders as she accentuated her natural looks with a swipe of pink lip

Во неодамнешно интервју Амал изјави дека има прекрасен брак, а публицитетот кој нејзиниот славен сопруг и го донесе само може да и помогне во работата, да даде јавност на проблемите кои таа ги решава.

Но, некои од нејзините работни обврски поради бременоста ќе бидат ставени настрана. Така на пример, Амал нема да патува во земјите каде има опасност и конфликти, а тоа обично го прави кога решава случаи на трговија со луѓе. Џорџ Клуни уште минатиот месец изјави дека идните родители во овој период ќе ги избегнуваат можните ризици.

Building a family: She has been pushed into the spotlight thanks to her high-profile marriage to 55-year-old actor George Clooney, with whom she is currently expecting twins


Датум на објава: четврток, 09 март 2017 во 15:56
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар