-Потврдена и природната смрт, боледувал од кардиомиопатија, миокардитис и проблем со црниот дроб. Истгаата е прекината и нема потреба од понатамошна истрага и испитување, изјави главниот доктор кој ја работел обдукцијата.

Инаку Џорџ Мајкл беше пронајден мртов на 25 декември 2016 година во својот дом во Лондон, по што јавноста долго време шпекулираше со причините за неговата смрт.

Датум на објава: среда, 08 март 2017 во 12:36
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 12:36

коментари

остави коментар