Годинава големиот празник во Охрид ќе се прославува цели три дена.

Во Дневникот на оваа тема, Соња Рилковски во Охрид разговараше со Сашо Донев, претседател на координативното тело за организација на празникот Богојавление Водици.

Во видеото погледнете го целиот разговор.

Датум на објава: среда, 11 јануари 2017 во 20:02
Соња Рилковска

коментари

остави коментар