- Мора да се надеваме дека тој може пристојно да ја врши работата, бидејќи ако потфрли претседателот на САД, тогаш ужасни работи може да се случат - рече вчера Клуни.

Тој застана на страната на својата колешка Мерил Стрип која го критикуваше Трамп за потсмевање со инвалидизиран новинар, на што Трамп возврати дека Стрип е преценета актерка.

- Ја поддржувам Мерил Стрип и велам дека е во право - изјави Клуни.

Датум на објава: вторник, 10 јануари 2017 во 16:18
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар