Мел не го доби признанието на кое можеби се надеваше, за режијата во филмот „Hacksaw Ridge“  но тоа не го спречи да покаже пред камерите колку е вљубен во новата девојка, идна мајка на неговото деветто дете!

Тој поподолго време се појави без брада, елегантно облечен, и се однесуваше како вистински џентлмен со Розалинд - пишуваат таблоидите.

Датум на објава: понеделник, 09 јануари 2017 во 21:40
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар