Традиционално, ќе има новогодишна приредба од страна на децата од СОС Детско село, а ќе им биде изразена благодарност и на згрижувачите кои обезбедуваат топол дом и грижа за вкупно 105 деца на ниво на град Скопје, како и на донаторите кои обезбедуваат донација за згрижувачките семејства. 

На средбата ќе присуствува и градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски. /МИА

коментари

остави коментар