Директорката  Татјана Баевска Вучковиќ  го доби ова призанание на Форумот на европска бизнис асоцијација за врвен квалитет и менаџмент во Кан, Франција. Во тек на Форумот, директорката на Здравствен дом Скопје имаше презентација на која  со  фактографски податоци  покажа 80% задоволство на пациентите на секое ниво.Датум на објава: понеделник, 10 октомври 2016 во 15:04
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:29

коментари

остави коментар