Тие  во Македонија дебатираат за можните  ризици од силни земјотреси.

Речиси еден месец  континуирано има потреси  во регионот.

На оваа тема во вестите на Канал 5 Соња Рилковска разговараше со Соња Лепиткова, државен секретар во министерството за животна средина.

Целиот разговор погледнете го во видеото.

Датум на објава: сабота, 01 октомври 2016 во 19:27
Соња Рилковска

коментари

остави коментар