- Мојата земја е подготвена да продолжи со внатрешниот дијалог без условување и во согласност со одлуките на кои е покренат овој дијалог, рече Џафари на седницата на Советот за безбедност на ООН во Сирија.

Тој додал дека Сирија сака политичко решение за кое би одлучувале Сиријците, пренесе Ројтерс.
коментари

остави коментар